Welke renovatievloer past bij uw situatie?

Het is tijd om uw houten vloer te renoveren, maar welke renovatievloer past bij u? Er zijn een aantal punten belangrijk voor het bepalen van uw nieuwe systeemvloer. In dit artikel zullen wij meer vertellen over onze renovatievloeren en welke verschillen en voordelen er zijn. Met deze informatie hopen wij dat u beter uw beslissing kunt maken. Renoveren doet u namelijk vaak maar één keer.

Dé twee beste opties voor renoveren

Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit twee renovatievloeren. Beide vloeren hebben een sterke isolatie, echter een ander ontwerp en constructie. Hieronder zullen wij u meer vertellen over de twee systeemvloeren.

Cassettevloer

De cassettevloer is een populair vloer op dit moment. De vloer heeft een luchtdichte isolatie en is licht van gewicht. Door het ontwerp is de vloer makkelijk te transporteren en aan te leggen. Door de flexibele lengtes kan het op moeilijk te renoveren plekken gebruikt worden.  De isolatie waarde is 6,20. De stalen balken zijn per cm leverbaar, daarom is de constructie op maat te maken. De stalen hoeklijnen worden allemaal voorzien van een beschermlaag, zodat de levensduur van de systeemvloer.

SL-Combinatievloer

De SL-combinatievloer is dé vloer van dit moment. De vloer heeft ontzettend veel goede voordelen. Het ontwerp bestaat uit stalen liggers en vulmateriaal. Door 90 verschillende afmetingen is deze vloer breed inzetbaar. Net als bij de cassettevloer is dit een lichte systeemvloer. Het transporteren van deze vloer is daarom makkelijker. Ook deze stalen liggers zijn voorzien van een beschermlaag. Dit product is vaak snel leverbaar. Het mooiste van deze renovatievloer is dat het instaleren binnen één dag kan worden gedaan.

De juiste keuze maken

Om de juiste keuze te maken raden wij aan om contact op te nemen met een expert op dit gebied. Wij hebben binnen ons bedrijf ervaren mensen in dit vak, die u goed kan helpen bij het maken van de keuze. Samen luisteren wij naar wat uw wensen zijn, zodat wij u de beste vloer kunnen aanbevelen.