Werken als slager

Het slagersberoep is een van de mooiste beroepen ter wereld. Het ambachtelijke werk dat de slagerij uniek maakt is puur vakmanschap. Werken als slager is een eer en ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Het verwennen van je klanten met een lekker, kwalitatief goed stuk vlees. Dat is toch geweldig!

Want zeg nou eerlijk, wie houdt er niet van een goed stuk vlees. Toch is het slagersvak veel meer dan alleen vlees bereiden. Het is ook het bereiden van maaltijden, koken, het maken en verkopen van vlees kunstwerken en nog veel meer.

Daarnaast is het belangrijk bij het werken als slager om de werkplaats en machines schoon en hygiënisch te houden. Je bent namelijk wel gewoon bezig met vlees dat bij de klant op het bordje terecht komt.

Werken als slager via het uitzendbureau

Als je wilt werken als slager dan kan je bij ons uitzendbureau terecht. Ons bureau richt zich namelijk specifiek op banen in slagerijen. Wij hebben een overzicht met vacatures met banen door heel Nederland zodat er mogelijk ook wat voor jou tussen zit. Hier vindt je ook meteen informatie over de regio waar de slagerij zich bevindt, het aantal uren dat je verwacht wordt te werken en de functie omschrijving. Verder vindt je ook meer informatie over de slagerij die de vacature uit heeft staan. Als het je wat lijkt dan kan je meteen solliciteren. Je vult dan gewoon alle benodigde informatie in en upload je CV.

Informatie over werken als slager

Als je meer informatie wilt hebben over het werken als slager of als je vragen hebt kan je ons contacteren. Wij zijn telefonisch en via de mail te bereiken. Verder kan je het contact formulier invullen. Maar je kan ook langskomen bij ons fysieke uitzendbureau in Bleiswijk. Al onze contact gegevens zijn beschikbaar op de website.