Werken in een uniek bedrijfspand Nijkerk

Het op en neer rijden van huis naar je werk is een dagelijkse invulling van je dag. Gemiddeld zijn we daar zo 2 uur per dag aan kwijt wat op een weekbasis weer 10 uur is. Het optimaliseren van je woon-werk reistijd kan de oplossing zijn om meer tijd thuis te kunnen doorbrengen. Als je voor ons kiest als je makelaar, gaan wij op zoek naar bedrijfspanden in Nijkerk die zo dicht mogelijk bij jouw woning liggen. In dit artikel vertellen we je meer over onze diensten en wie wij precies zijn.

De diensten

Behalve bedrijfspanden in Nijkerk zijn we ook bekend in de omgeving Ede. Onze makelaars kunnen je helpen om een geschikte bedrijfspand te vinden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet op zoek bent naar een bedrijfspand maar juist van jouw bedrijfspand in Nijkerk af wilt. Ook dan kunnen wij helpen door de functioneren als verkoopmakelaar. Net zoals bij een aankoop gaan we met je in gesprek om tot een goede prijs te komen. Bij akkoord zullen we het pand op de markt zetten met de afgesproken prijs. Hierna zullen wij met de kopers in gesprek gaan om hun behoeftes zo goed mogelijk te peilen.

Een blik in de keuken

Voordat je in zee gaat met een makelaarspartij wil je natuurlijk weten met wie je te maken hebt. Over het algemeen krijg je een persoonlijke makelaar die alle contact en zaken verzorgd. Over ons als geheel zijn wij specialist in de vastgoed branche en weten wij precies waar wat te winnen valt en wat de investering niet waard is.  Heb je vragen over onze diensten, makelaars of overige vragen? Ga dan naar onze FAQ of neem contact op met onze live support. Op de website kan je deze vinden of je kan het contactformulier invullen. Dan komen wij z.s.m. bij je terug.