Wordt fit voor de zomer van 2021 | Conditie verbeteren

Veel mensen zijn sinds het begin van de corona crisis begonnen met aankomen. En dat is natuurlijk niet altijd erg positief. Omdat veel mensen steeds dikker worden zijn er ook veel mensen die als goede voornemen hebben om meer te gaan sporten. Dit met als doel om af te vallen en een beetje fit te worden. Veel mensen willen hun conditie verbeteren en hierbij ook nog afvallen. En gelukkig gaan die 2 goed samen! Met behulp van verschillende cardio oefeningen kun je jouw hartslag lekker omhoog krijgen en kun je in een relatief korte periode veel gewicht verliezen.

Sporten begint in de keuken

Natuurlijk is het belangrijk om veel te bewegen wanneer je wilt afvallen. Maar sporten begint al in de keuken. Wanneer jij met sporten voor 3 chocoladerepen aan calorieën verbrandt en vervolgens 4 repen op eet kom je nog nergens. Natuurlijk zal je conditie verbeteren, maar het gewicht zal blijven toenemen. Een goed dieet en een goede sport routine moeten samen gaan om alle gewenste resultaten te kunnen bereiken. Wanneer jouw doel niet is om af te vallen maar puur om conditie op te bouwen heb je energie nodig. Dan is het aan te raden om voor het sporten veel kolhydraten te nemen zodat je de energie uit deze stoffen tijdens het sporten ter beschikking hebt.

Met alleen sporten kom je er niet

Bewegen en gezond eten is deel één. Maar discipline is het onderdeel waar de meeste mensen op verliezen. Wanneer je er na een paar weken weer klaar mee bent kom je natuurlijk nergens. Je moet een lange tijd gedisciplineerd leven en puur voor jouw doel willen vechten. Dus leg die zak chips weg en kom van die bank af! We gaan trainen en we gaan voor goud! Dus kom nu langs en begin aan jouw avontuur.