Yachtcharter Friesland | Breng de vakantie naar jou toe!

Lekker op vakantie in de zon op een strandje in zuid Spanje. Dat is waar de meeste mensen aan denken bij het woord zomervakantie. Van jongeren die lekker op zuipvakantie gaan tot aan ouderen mensen die lekker genieten van de warmste weken van het jaar. Maar waarom zou je helemaal naar Spanje gaan als je een luxe vakantie op een luxe motorjacht gewoon naar Nederland kan halen? Bij Yachtcharter Friesland is er een ruim aanbod aan jonge luxe jachten waarmee we elk jaar tal van families een onvergetelijke ervaring rijker weten te maken.

De onvergetelijke ervaring van een luxe motorjacht

Bij een luxe motorjacht denken de meeste mensen meteen aan die super deluxe jachten in de haven van Monaco. De jachten die allemaal minimaal een miljoen per stuk kosten. En dat is voor 99% van de bevolking natuurlijk onbetaalbaar. Iets wat onwerkelijk lijkt. Maar van de luxe van zo een jacht kun je ook gewoon al genieten op een betaalbaar schip. Een schip wat je voor een betaalbare prijs kunt huren voor enkele dagen. Waarmee je ook een onbereikbare ervaring ineens toegankelijk kunt maken. Wanneer je op het jacht bent kun je door de prachtige wateren van Friesland varen en natuurlijk kun je ook lekker dobberen en zwemmen in het meer van Sneek. Een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen.

Een goed alternatief deze zomer

Met de huidige situatie in de wereld is niemand er zeker van dat we dit jaar op vakantie kunnen. En dat is zonde. Want dat is een van de redenen dat veel mensen dit jaar helemaal niets doen. Ze boeken maar gewoon een huisje bij Center Parks of een ander huisje in Nederland. En dat terwijl deze onvergetelijke ervaring gewoon om de hoek ligt. Neem dan ook eens een kijkje naar het totale aanbod van Yachtcharter Friesland en ontdek de geweldige mogelijkheden.