Yachtcharter Friesland

In Friesland zijn er een hoop mogelijkheden voor het varen in de prachtige natuur met yachtcharter Friesland. Wist je bijvoorbeeld dat Friesland voor ongeveer 1/3 bestaat uit water. Het is dus een perfecte manier om deze enorm mooie provincie te ontdekken. Houd er wel rekening mee dat varen niet in de buurt komt bij de snelheden van het auto rijden. Daarom kan het relatief lang duren om van de ene naar de andere plek te varen. Daarom is het een fantastisch idee om er meerdere dagen voor uit te trekken zodat je heel veel kan zien en ontdekken. Vanaf de yachtcharter Friesland ben je snel op de grote meren en kanalen. Dit is perfect voor een luxe vaarvakantie.

Yachtcharter Friesland – kwaliteit en service

Bij onze yachtcharter Friesland kan je kiezen uit een enorm aanbod aan jachten die je kan huren. Zo zijn er kleine jachten beschikbaar voor 2 tot 4 personen, maar ook iets grotere jachten voor 2 tot 6 personen. Er is dus een jacht beschikbaar naar ieders wens bij ons. Het is mogelijk om een bezichtiging te doen voordat je kiest om een van onze jachten te huren. Je kan hiervoor een afspraak inplannen zodat we zeker weten dat de jacht in de jachthaven aanwezig is.

Met meer dan 20 jaar aan ervaring in de luxe motorjacht branche bieden wij kwaliteit en service aan om een zo goed mogelijke ervaring aan de klant aan te bieden. Voordat je de jacht op gaat kan je op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Meteen een goede binnenkomer dus.

Contact opnemen voor yachtcharter Friesland

Als je meer informatie wilt over yachtcharter Friesland dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Al onze contact gegevens zijn beschikbaar op de website. Verder is het mogelijk om het contact formulier in te vullen. Wij streven er naar om zo snel mogelijk antwoord te geven.