Zoek hier uw nieuwe horeca vaatwasser

Bent u zelf werkzaam in de horeca? Dan weet u dat er in de horeca er veel servies wordt gebruikt wat ook weer afgewassen moet worden. Dit gaat natuurlijk niet met de hand gedaan worden, maar een normale vaatwasser is hier ook niet geschikt voor. Er komt te veel vaat terug van de tafels om het in een vaatwasser te stoppen die er uren over doet om het schoon te krijgen. Bij ons kunt u een horeca vaatwasser aanschaffen die binnen enkele minuten al uw vaat brandschoon krijgt. Vieze aangekoekte resten of vet vanuit de frituurpan, het maakt niet uit. Onze vaatwassers krijgen alles schoon binnen een paar minuten.

Voor kleine en grote bedrijven

U kunt nog zoveel servies hebben, maar op een gegeven moment zal u er toch aan moeten geloven en zal het afgewassen moeten worden. Dit gaat het snelst met een horeca vaatwasser. Deze is makkelijk zelf te monteren, maar dat kunt u ook laten doen door ons. Wij komen graag een vaatwasser bij uw werkadres leveren en kunnen dan ook meteen ervoor zorgen dat hij wordt aangesloten. In ons assortiment vindt u voorladers, deze horeca vaatwasser is erg compact, maar hij is uitermate geschikt voor grote horecabedrijven. Deze vaatwasser neemt dus niet veel ruimte in beslag.

Doorschuiven die hap

Wanneer u wat meer ruimte heeft en erg veel vaat heeft dan is een doorschuifvaatwasser meer geschikt voor u. Hier kan je eerst het een en ander afspoelen om het vervolgens in een korf te doen en deze in de horeca vaatwasser te plaatsen. Wij hebben ook vele accessoires in ons assortiment zoals de verschillende korven, maar ook verschillende wastafels. Ook verkopen wij bijpassende ijsblokjesmakers. Deze zijn ook in meerdere maten te verkrijgen en kunnen worden bevestigd op de tafels. Neem eens een kijkje op onze website of bezoek een van onze winkels en zoek iets uit wat voor u handig is.