Zorgcoach | Dé zorgconsult

Je heb gekozen om jouw zorg processen te optimaliseren, maar waar moet je beginnen? Met onze zorgcoach helpen wij je van begin tot eind. Onze coach kan worden gezien als een zorgconsult die u adviseert over de verbeteringen op het gebied van zorgprocessen en zorgoplossingen. Door een tekort aan personeel is het een uitdaging om de kwaliteit van de zorg optimaal te houden. Er zijn gelukkig veel technologische ontwikkelingen die kunnen helpen bij het optimaal houden van de zorg. Om de juiste beslissingen te maken of om tot een passende oplossing te komen is het inschakelen van een professional een goede keuze.

Dé coach voor jouw zorgorganisatie

Door de kennis en ervaring die onze zorgcoach heeft kan deze jouw organisatie goed adviseren. Iedere zorgorganisatie heeft bestaande processen en werkmethodes. Een verandering brengen in deze processen kan een grote impact hebben. Om het traject naar digitaliseren soepel te laten verlopen komt een zorgconsult meekijken. Deze is verantwoordelijk voor de samenwerking tussen ons en jouw organisatie. De professional is de brug tussen jouw operationele processen, alles wat daar bij komt kijken en het projectteam. Samen met de zorgcoach besluiten we wat wij gaan realiseren voor jouw organisatie.

De project fases

Onze zorgconsult is vanaf het begin van de samenwerking betrokken, zodat er een goed overzicht is van wat er speelt tussen beide partijen. De coach zorgt dat alle neuzen dezelfde kant op staan en daarna zullen wij pas beginnen met het uitvoeren van de werkzaamheden. In de tweede fase zullen we veel werken met het technische team om de zorgoplossingen in het proces te verwerken. Het kan zijn dat de bestaande processen worden meegenomen in de totaaloplossing voor het bedrijf.

Bent u nu ook benieuwd naar wat onze coaches voor jouw organisatie kan betekenen? Dan kunt u contact met ons opnemen, voor meer informatie. Samen plannen we een fysieke afspraak op locatie en kunt u kennismaken met onze zorgconsultants.