Zorginnovatie | Ontdek de mogelijkheden

Zorginnovatie is een noodzaak door de huidige ontwikkelingen in de maatschappij. Door het tekort aan handen in de zorg en het aantal zorgvragers dat toeneemt is er vraag naar digitale transformatie. Het balans in de zorg is verstoord en deze kan worden hersteld door het toepassen van zorgtechnologie. De ontwikkelingen gaan heel hard en de mogelijkheden zijn groot. Hoe weet een zorgorganisatie wat zij nodig heeft? In dit artikel informeren wij u graag over de mogelijkheden in medische technologie. Ook vertellen wij over onze oplossingen op het gebied van zorg, zodat u een idee krijgt van de opties. Lees snel verder.

Mogelijkheden in zorginnovatie

Er zijn veel mogelijkheden in zorginnovatie die komt door razendsnelle ontwikkelingen in de markt. Het gaat zo snel dat organisatie niet meer weten wat zij nodig hebben. Om u een handje te helpen beschrijven wij simpel het idee van digitalisering in de zorg. In de basis wordt zorgtechnologie ingezet op de balans in de zorg te herstellen. Op dit moment lijkt de balans erg verstoord. Er ligt teveel druk op het personeel en de technologie is bij veel praktijken nog beperkt. Om de druk te verlichten kunnen bepaalde zorgprocessen efficiënter worden ingericht, of kunnen er zelfs een aantal worden overgenomen door computers. Zo wordt er door zorginnovatie meer rust, overzicht en controle gecreëerd.

Onze mogelijkheden

Wij zijn ontwikkelaar van een merkonafhankelijke software platform. Deze software maakt het mogelijk om verschillende type zorgprocessen aan elkaar te koppelen tot één geïntegreerd systeem. U heeft alles op de juiste plek en kunt overal gemakkelijk bij, zoals data van patiënten, cliënten en bewoners. Als u kiest voor onze totaaloplossing denken wij samen met u mee om de bestaande processen mee te nemen in de ontwikkeling. Onze totaaloplossing bestaat uit vier bouwstenen; communicatie, monitoring, veiligheid en inzicht. Door deze onderdelen te ontwikkelen kunt u de veiligheid en kwaliteit van de zorg optimaal houden. Om de samenwerking een succes te maken schakelen wij een zorgcoach in. Deze helpt uw zorgorganisatie begeleiden tijdens de verandering van de processen. We zullen pas vertrekken als we zeker weten dat uw organisatie de vernieuwde zorgprocessen succesvol kan gebruiken.

 

Veel meer informatie over zorginnovatie kunt u terecht op onze website.